Over Neopost

Documentbeheer en klantcommunicatie volgens Neopost

Neopost organisator - Discovery Days 2018 - Paper joins DigitalNeopost is wereldleider in oplossingen voor post- en pakketverwerking, verzenddiensten en digitale communicatie. Onze producten en diensten worden afgestemd op de behoeften van uw organisatie en helpen u om tijd te winnen, kosten te besparen en uw communicatie te verbeteren via diverse verspreidingskanalen.

Wij investeren continu in de nieuwste technologieën om u aangepaste, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden waarmee u de kwaliteit van uw interacties met uw doelgroepen kan verbeteren en personaliseren.

Vandaag de dag is Neopost aanwezig in Nederland en in 30 landen over de hele wereld, en ook via een ruim netwerk van partners in meer dan 90 landen. Onze 6200 medewerkers wereldwijd zetten zich in om uw interacties responsiever en krachtiger te maken. Vertrouw op de kwaliteit van onze dienstverlening in onze kantoren, via telefoon of online.

Neopost is al jaren een betrouwbare technologische partner voor zowel een KMO, middelgrote bedrijven als internationals op het gebied van document management. Deze adviseren wij bij het realiseren van hun omni-channelstrategie. Op de Discovery Days ontdekt u van onze klanten hoe wij dit traject heeft opgepakt en geïmplementeerd.

back to top